Menü Bezárás

Trianon-Flim Produkció

Juhász J. Zoltán

Juhász J. Zoltán

Producer

64 éves. A CIVIL MULTIMÉDIA NONPROFIT Kft. ügyvezető igazgatója.Vállalkozóként a külkereskedelemben, az építőiparban, ingatlanfejlesztésben és nemzetközi pénzügyi befektetések piacán szerzett gyakorlatot. 2009-től fotózással, majd filmek készítésével kezdett foglalkozni. 2016 óta működteti a CMM TV  on-line médiafelületeit. 2017-ben létrehozta a Tudatos Társadalom Közösség rendszerét. Közel 900 videó, elkészítésében vett részt.

Varga Ákos

Varga Ákos

Producer

52 éves. Vállalkozás vezetői gyakorlatot informatikai, napenergiával foglalkozó cégeknél szerzett. Szabadidejében önellátó kertészkedéssel foglalkozik.2017-óta tagja a Tudatos Társadalom mozgalomnak.

Rozgics Mária

Rozgics Mária

Szerkesztő, szakértő

65 éves, ötven éve újságíró –a gyakornoki időszakot is beszámítva. Tizenöt évig volt az azóta már felszámolt Csepel Autógyár Fényszóró szerkesztőségének munkatársa, itt kezdte tollforgató pályafutását. Később számos médiumnál dolgozott, egyebek között a Zsaru Magazinnál (a Magyar Rendőr volt a jogelődje), Új Magyarországnál, Napi Magyarországnál, Magyar Nemzetnél, Magyar Fórumnál, Demokratánál, külsőzött a Vasárnapi Újságnál, amíg Lakatos Pál volt a felelős szerkesztő, néha az Aranyfüstben, illetve A Hét műsorában is, majd 2002-ben – megtapasztalta, hogy a sajtószabadság is, mint a demokrácia, mindig az erősebb kutya elve alapján működik, ezért önálló lapot – a Világ Magyarságát – alapította, amelyet fiai segítségével mind a mai napig egy személyben szerkeszt, ad ki. Mindkét ágról paraszt nagyszülőkkel mindig a magyarság elkötelezett híveként írt és dolgozott, ahogy a hetilap is megmaradásunkért, a Kárpát-Hazánkat, s benne a jó magyarokat ért sérelmek orvoslásáért küzdött.

Ludányi Horváth Attila

Ludányi Horváth Attila

Szakértő

Szakképzettség: okleveles közgazda, szakkonzul, „újparadigma-elemző” (nemzetiségi kérdések, történelem, Szt. Korona értékrendje, alkotmányossági kérdések, számítógépes technika alkalmazása /bináris kódolással döntéshozatal/ jogi és politikai kérdésekben, maja indián kultúra). Nyelvismeret: német, orosz, spanyol, kevés angol. Külszolgálatok: Bécs, Mexikóváros, Bonn (nemzetiségi-kisebbségi attasé), Kolozsvár (konzul) /össz. 14 év/. Referencia: pl. Tőkés László református püspök, EU-képviselő. Státus: nyugalmazott diplomata 35 év külügyi szolgálat után (72 éves); az aktív munkaviszony éveiben is „örökös pártonkívüli”. A fiatalabb életévekben űzött sportok: futás, úszás, vívás, kenuzás, vízilabda, cselgáncs, asztalitenisz. Öt gyermek apja. A Nagy Imre újratemetésekor (1989.) a 301-es parcellában felállított 300 fejfa megfaragásához ‘telephelyet’ biztosított egykori saját telkén, Budaligeten (II. kerület, József Attila utca), a TIB és az Inconnu csoport felkérésére. 2007 óta elemzői dolgozatokat ír, felkérésre előadásokat tart Kárpát-haza-szerte.

Dávid Gyula svc.

Dávid Gyula svc.

Operatőr

68 éves. A Magyar Televíziónál formált operatőr. 40 évig élt Venezuelában, egy éve hazatelepült. Független szabadúszó Director of Photography a nemzetközi  film-iparban. 1800 reklám és több mint 100 dokumentumfilm operatőre. (National Geographic, Discovery Chanell, Duna TV. etc.) Nemzetközi operatőr díjakat kapott, főiskolák és egyetemek operatőr tanszékeinek tanára. Dél-Amerikában. Sociedad Venezolana de Cinepatografos alapítótagja, jelenleg alelnöke. A magyarság történelmének és hagyományainak örökös elkötelezettje.

Kiss Gábor hsc.

Kiss Gábor hsc.

Operatőr
Juhász Péter

Juhász Péter

Drón pilóta
Kiss Melitta

Kiss Melitta

Producer