Menü Bezárás

Segíts, hogy segíthessünk!

 Kedves Barátunk!

Ti, akik a Civil MultiMédia Televízió műsorait figyelemmel kíséritek, tudjátok, hogy 2016 júniusa óta milyen fejlődésen mentünk keresztül.

Tettük mindezt saját erőből és jó szándékból, mert Te és mások lélekben velünk voltatok, biztattatok és a munkánkat elismertétek. Köszönjük. Mondjuk ezt mély főhajtással, mert nektek és értetek dolgoztunk, s ezt nélkületek nem tudtuk volna megtenni, nem jutottunk volna oda, ahol most tartunk.

A növekedési folyamat, amely nem áll meg, sőt újabb lendületet vesz. A 2017-es esztendő a mi életünkben is, további nagy változásokat hoz. Törekvéseink szerint folyamatos, napi több órás szerkesztett adással, kibővített műsor struktúrával fogunk jelentkezni.

 

Ahhoz, hogy az elvárásaitoknak, igényeiteknek megfelelő minőséget tudjunk biztosítani, olyan technikai fejlesztésekre van szükség, amelyben a Ti segítségeteket is kérjük.

Sony HXR-MC2500 kamerák és egy 4 csarornás Roland v-4ex (demo) hd video keverő beszerzése!

 

 

Hozzájárulásod legyen bármekkora összeg, nagyra tartjuk. Akár csak egyszeri 5.000 Ft vagy 10.000 Ft támogatással hozzásegíthetsz bennünket ahhoz, hogy a fenti technikai eszközöket beszerezzük, s többet, jobbat tudjunk nyújtani. Támogatásod eredményét viszontláthatod a képernyőn.

A céljainkra szánt összeget a Vidd Hírét a Magyaroknak Közhasznú Alapítvány bankszámlájára történő befizetéssel vagy utalással teheted meg.

Vidd Hírét a Magyaroknak Alapítvány

K&H Bank

számlaszám: 10403181-50526571-51751017
IBAN:   HU34 1040 3181 5052 6571 5175 1017

SWIFT kód: OKHBHUHB

adószámunk: 18151022-1-13

Köszönjük. Biztos lehetsz benne, hogy támogatásod célba ér, s azzal rajtunk keresztül, velünk együtt a jövő társadalmának építésében veszel részt.

 

Civil MultiMédia Televízió

Megosztás
Posted in CMM előadások, Filmek, Videók, Társadalom

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..