Menü Bezárás

Részletek a MagyarokVilágEgyeteme előadásból! 1. rész

Megosztás
Posted in CMM előadások, Filmek, Videók, Hagyományok, Történelem, Kultúra, művészet, Társadalom

Kapcsolódó bejegyzések

3 Comments

 1. scotcharkadas

  Felteszem egy kedves ismerősöm, Miskolczi Böbe visszajelzését Kistarcsáról.

  Erzsébet Miskolczi 2017. január 7. 12:39
  Nagyon érdekes, nem kicsit idealista. A mai emberek még fényévekre vannak ettől. Közvetlen kapcsolatban állok az emberekkel mindegyik a saját kis világával van elfoglalva és amíg nem érzi a saját bőrén, hogy mostmár pedig változtatni kellene addig nem tesz semmit. És akkor is előbb sajnáltatja magát és nyalogatja a sebeit. De érdekes… és elgondolkodtató. Csak tanult, vagy felvilágosult emberek látják, hogy tenni kéne valamit, de ők is csak elméletben tudják és mindenki arra vár, hogy majd a másik tesz valamit…

  • cmmadmin

   Az “emberek”…. Jó takaró! Másokra hivatkozva nem tenni semmit! Te mit teszel? Te hova sorolod magad?

 2. scotcharkadas

  Nekem más az alapállásom. Azért tettem fel Böbe visszajelzését, mert ezek a jellengzetes kifogások. “Idealista elképzelés, fényévekre vagyunk” – ezért nincs is dolgom vele.. Még ráérek.
  Mikor változtat a szenvedés magányában élő ember? Meddig nyalogatja még a sebeit? Minek kell még történnie, amíg felismeri, hogy egyedül nem tudja megoldani és csak egy kivezető út van, ha megtalálja a közegét és kapcsolódik a küldetéstársaihoz. Ezzel szemben a hárítás módja, hogy majd megoldja valaki, Isten vagy a rezgésszint általános emelkedése, vagyis kívülről várja a segítséget. Mindössze érdekes és elgondolkodtató, de nem ösztönöz cselekvésre, változtatásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..